Kinderen karaoke set

Karaoke set voor kinderen • Tips voor stille én luide sets!

Een karaoke set voor kinderen is misschien iets waar je als ouder niet heel blij van wordt. Toch begrijpen wij helemaal waarom je er een wilt gaan kopen! Je kids vinden zo’n karaoke set namelijk helemaal fantastisch en daar doe je het natuurlijk allemaal voor. Dan kan jij lekker browsen door leuke kleding websites of je make-up bijwerken terwijl je kids zich prima vermaken. Wil jij je kids dus binnenkort in de woonkamer zien dansen en zingen op de liedjes van Mylene & Rosanne, K3, Femke Meines, Suzan & Freek en meer? Dan wordt het tijd dat je een leuke karaoke set gaat aanschaffen! Er zijn verschillende soorten karaokesets op de markt en in deze blogpost vertellen we je welke mogelijkheden er zijn voor een mooie kinder karaoke set. Wil je dus vandaag nog een karaoke set voor je kind bestellen? Lees dan verder!

Medium luide karaokeset

Laten we rustig aftrappen met wat karaokesets die niet de hele buurt wakker zullen houden! Deze karaokeset (beschikbaar in zwart, wit en roze) kan namelijk prima je stem versterken (met een leuke echo!) maar gaat ook weer niet té hard zoals we terug kunnen lezen in de reviews. Leuke bijkomstigheid: deze karaoke set is voorzien van een lichtshow! Je kids kunnen dus ook een echt concert organiseren inclusief neon-lichtjes. Je sluit hier met een kabeltje ook gemakkelijk een telefoon op aan zodat jullie zonder moeite alle karaoke-liedjes van YouTube kunnen gaan meezingen. Succes gegarandeerd.

karaoke set voor kinderen

Luide karaokeset

Woon je toch achteraf en vind je het niet erg om je kids vanuit de achtertuin te horen zingen terwijl ze in hun slaapkamer staan? Dan is deze set wellicht iets voor jullie. De microfoon van deze set zit vastgeschroefd aan de speaker en dat maakt de set lekker stabiel. Deze set heeft een bluetooth aansluiting en is, net zoals de vorige set, voorzien van een hip lichtsysteem. Wanneer de kids op bed liggen is deze set natuurlijk ook érg leuk voor de niet-kinderen…

karaokeset voor kinderen

Geluidloze karaokeset

Geen zin in een luide karaokeset waar je hélemaal gek van wordt? Kies dan voor een karaokeset zonder geluid! Vooral wanneer je kinderen wat jonger zijn zullen ze het verschil toch niet merken en hier nét zoveel plezier aan beleven. Deze glittermicrofoon zal het erg goed doen bij kleine meisjes en deze opblaasmicrofoon met standaard zal het goed doen bij zowel jongens als meisjes. De opblaasbare versie is ook nog eens leuk voor in de zomer buiten in het zwembad!

karaoke set kinderen geluidloos

En, met welke karaoke set voor kinderen ga jij jouw kids blij maken? Of heb je al een set in huis? Deel het hieronder in de reacties en inspireer andere ouders!

Meer gadgets voor kinderen bekijken? Check dan onze gadgets-pagina. Meer leuke websites bekijken? Bekijk dan eens deze verzamelwebsite.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *