fun4kidsz.nl

Waarom zou je een elementenbank kopen?

Banken en bankstellen kun je in alle soorten, maten en kleuren kopen die je maar wilt, maar ze hebben doorgaans altijd één ding gemeen. Je kunt ze niet of nauwelijks veranderen. Je kunt ze wel verplaatsen als je een andere inrichting wilt, maar daar houdt het dan ook mee op. Oké, je kan misschien een plaid of een sierkussen neerleggen om de stijl iets te veranderen, maar toch ben je ietwat beperkt in de aanpassingen die je kunt maken. Met een elementenbank is dat probleem opgelost en in onze blog vertellen we meer over dit product.

Wat is een elementenbank?

Een elementenbank is een heel gaaf product en het wordt ook wel eens een modulaire bank genoemd. De naam spreekt al een beetje tot de verbeelding, want deze banken kun je dus volledig naar eigen inzicht samenstellen. En dat brengt een aantal voordelen met zich mee. Je kunt regelmatig van stijl wisselen of een andere samenstelling kiezen. Dat heeft te maken met de verschillende modules waar een elementenbank uit bestaat. Deze kun je aan elkaar bevestigen met een handig kliksysteem waarmee het veranderen van een bank een fluitje van een cent is.

Welke opties heb je?

Er zijn legio mogelijkheden om een bank aan te passen en het grote voordeel is dat je bijvoorbeeld modules in andere stoffen of kleuren kunt aanbrengen. Dat zorgt voor een leuk effect in je inrichting. Je kunt zelfs een bank in meerdere secties opdelen als je bijvoorbeeld meerdere zithoeken wilt creëren. Of je koppelt ze aan elkaar om een grote bank samen te stellen. Wel zo gezellig als het bijvoorbeeld winter is en samen een filmpje wilt kijken.

Een andere optie die je hebt is dat je kunt kiezen voor een bank op pootjes of eentje die op de grond staat. In dat opzicht kun je dezelfde keuzes maken dan wanneer je voor een traditionele bank kiest. Echter is het grote verschil dat je op een later moment altijd kunt wisselen. Dan hoef je geen nieuw bankstel uit te zoeken. Je past gewoon je elementenbank aan, zoals je dat zelf wilt. Ideaal, toch?

Volledige keuzevrijheid met een elementenbank

Een groot voordeel van een elementenbank is dat je de volledige keuzevrijheid hebt in hoe je de bank wilt samenstellen. Wil je een bijzondere samenstellen of een specifiek formaat? Dan is de modulaire bank absoluut de betere keuze. Bij traditionele modellen ben je vaak gebonden aan het formaat en moet je de kamer zodanig aanpassen dat het bankstel dat je voor ogen hebt ook past. Met een elementenbank werk je precies andersom. Dat zorgt natuurlijk voor meer vrijheid en voor meer plezier wanneer je een bank gaat kopen. Je laat ‘m gewoon maken zoals jij dat wilt!

Welke vormen kun je samenstellen?

Met een elementenbank kun je vrijwel iedere vorm aannemen die je wilt. Een hoekbank, een bank in een U-vorm of een reguliere twee- of driezits behoren zeker tot de opties. Denk hier bijvoorbeeld aan het merk Baenks. Vaak kun je met de modules ook weer een nieuwe bank maken. Als je tenminste genoeg modules hebt om mee te werken. Zo kun je op een drukke avond van je hoekbank twee royale bankstellen maken en neerzetten.