fun4kidsz.nl

Waarom zwarte steigerbuiskoppeling kiezen?

In de wereld van de steigermaterialen is er steeds meer mogelijk. Werden deze materialen vroeger alleen gebruikt om steigers te bouwen, tegenwoordig worden ze toegepast om allerlei stellages en creaties te maken. Van meubels tot frames voor reclameborden en nog veel meer. Oorspronkelijk was steiger materiaal vooral te krijgen in staal en aluminium. Met de komst van de extra toepassingen deden ook andere materialen hun intrede. Zo worden zwarte buizen vaak gebruikt om meubels voor binnen en buiten van te maken. Bij een zwarte buis hoort natuurlijk ook een zwarte steigerbuiskoppeling. Daarmee creëer je een mooi geheel met een industriële look. Waarom zou je nou kiezen voor zwart? Het antwoord lees je hier. Lees maar snel verder.

Zwarte buizen met een stootbestendige coating

Een groot voordeel van de zwarte steigerbuiskoppeling is dat deze is voorzien van een stootbestendige coating. Dat betekent dat deze exemplaren stootvast zijn en niet snel beschadigen. Dat is erg handig als je ze gebruikt om meubels te maken die tegen een stootje moeten kunnen. Niks zo. Vervelend als krassen op je meubels die je niet meer weg krijgt. Daar hoef je je met de zwarte modellen geen zorgen om te maken. Ze blijven mooi en lopen niet zo maar een kras op. Je kunt genieten van je creaties zonder dat ze snel beschadigen. Als je creatie eenmaal klaar is heb je er lang plezier van.

Zwarte steigerbuiskoppeling makkelijk in gebruik

De zwarte steigerbuiskoppeling is makkelijk in gebruik. De diameter van het exemplaar geeft aan voor welke buis deze geschikt is. Dat maakt het heel eenvoudig om de juiste match te vinden. Dat is wel belangrijk, want anders loop je de kans dat je constructies niet stevig zijn en toch snel stuk gaan. Dat wil je voorkomen. De modellen zijn voorzien van slimme schroeven waarmee je de buizen goed vast kunt zetten. Je kunt ze met een inbussleutel goed vastdraaien. Zorg dat je de juiste maat bij de hand hebt en je hebt zo je creatie in elkaar geschroefd. 

Meubels maken met buiskoppelingen

De zwarte steigerbuiskoppeling wordt vaak gebruikt bij het maken van meubels. Veel mensen vinden zwarte meubels mooier dan meubels van staal of aluminium. Daarbij matcht zwart mooi met hout en dat past in elk interieur. Ook voor buitenmeubels wordt vaak gewerkt met zwart. Daarnaast zijn de modellen voorzien van een stootbestendige coating zodat je meubels kunt maken die lang meegaan. Je kunt allerlei verschillende meubels maken met steigerbuizen. Van een bedframe tot een kast en van een steigerbuis kapstok tot een bureau.

Zwarte steigerbuiskoppeling geschikt voor binnen en buiten

Zoals we al aangaven worden steigermeubels zowel gebruikt om binnen meubels als buiten meubels te maken. Bij de zwarte buizen is de zwarte steigerbuiskoppeling het meest populair. Daarmee maak je een stijlvolle match. Je kunt natuurlijk ook verschillende kleuren mixen. Uiteindelijk bepaal je zelf wat je het mooiste vindt en kun je je eigen creaties volledig op maat maken. En als je daar geen zin hebt, is er ook nog de mogelijkheid om een pakket te kiezen dat je alleen zelf in elkaar hoeft te knutselen.